Loopbaanbegeleiding

inzichtlbb.pngInzicht

Divergent is als loopbaanbegeleidingscentrum gespecialiseerd in het afstemmen van je job, je talent en je gezondheid.

We bieden loopbaanbegeleiding onder de koepel van Inzicht.  Inzicht is een erkende VDAB-partner, wat betekent dat als je op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt, deze gesubsidieerd kan worden door loopbaancheques van de Vlaamse Overheid.

Meer info over de loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding: voor wie?

'Ik denk eraan ontslag te nemen en wil op zoek naar een nieuwe job, maar ben helemaal niet zeker meer in welke sector of welk soort job echt bij me past.'
'Al enkele jaren twijfel ik of ik een andere richting uit kan, maar ik kom er niet toe om knopen door te hakken. Misschien dat een loopbaancoach me daarbij kan helpen?'

Feedback van klanten

‘Ik werk enorm graag met kinderen, maar door rugproblemen kon ik de job fysiek niet meer aan. Op aanraden van mijn dokter startte ik met loopbaanbegeleiding. Mijn coach bekeek samen met mij de mogelijkheden tot omscholing en loodste mij achteraf door verschillende sollicitaties.
'Nog eens hartelijk bedankt voor alles. De begeleiding heeft me energie, hoop en vertrouwen gegeven om systematisch en actief werk te zoeken, dankzij de "inzichten" die ik heb gekregen over de richting waarin ik het best zoek.

Contact

Joyca Goethals
tel: 09 331 03 33

Joyca Goethals

Klachtenprocedure

Wilt u melding maken van een klacht? Raadpleeg dan onze klachtenprocedure