Loopbaanbegeleiding

inzichtlbb.pngInzicht

Divergent biedt in Oost-Vlaanderen loopbaanbegeleiding onder de koepel van Inzicht.  Inzicht is een erkende VDAB-partner, wat betekent dat als je op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt, deze gesubsidieerd kan worden door loopbaancheques van de Vlaamse Overheid.

Meer info over de loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding: voor wie?

Met elke loopbaanvraag kan je bij Divergent terecht. Zelfs wanneer je nog niet helemaal kan benoemen wat er juist "knelt" in je professioneel leven. Zoals onze merknaam ook zegt, is INZICHT een heel belangrijk aspect van loopbaanbegeleiding.

Enkele voorbeelden van loopbaanvragen:

'Nu ik kinderen heb en mijn moeder steeds meer hulp nodig heeft, ben ik de balans werk-privé helemaal kwijt. Hoe vind ik dat evenwicht terug?'
'Ik voel me niet meer gemotiveerd op mijn werk en weet niet wat te doen. Mijn arbeidsvoorwaarden zijn goed dus ik wil die liever niet opgeven.'

Getuigenissen van klanten

‘Ik werk enorm graag met kinderen, maar door rugproblemen kon ik de job fysiek niet meer aan. Op aanraden van mijn dokter startte ik met loopbaanbegeleiding. Mijn coach bekeek samen met mij de mogelijkheden tot omscholing en loodste mij achteraf door verschillende sollicitaties.’ - Marc (48)
'Nog eens hartelijk bedankt voor alles. De begeleiding heeft me energie, hoop en vertrouwen gegeven om systematisch en actief werk te zoeken, dankzij de "inzichten" die ik heb gekregen over de richting waarin ik het best zoek.' - Nathalie (28)
'Het was alsof een blinddoek van voor mijn ogen wegviel. Ik heb dankzij mijn loopbaanbegeleider Vibeke ingezien dat ik mijn passie en talent kon combineren en ik heb de moed gevonden om uit mijn comfortzone te treden: ik ben als zelfstandige gestart.' - Sofie (33)

Succesverhaal: het traject van Ruben en loopbaanbegeleider Sven.

Contact

Line Windey
tel: 09 331 03 28