Werkplekleren

werkplekleren.pngLeren op de werkvloer, oftewel werkplekleren. Weg van de schoolbanken een job onder de knie krijgen. Een echte werkvloer waar iemand de kans krijgt om competenties te ontwikkelen en werkervaring te verwerven.

De Arbeidsconsulenten van Divergent begeleiden mensen die terug aan de slag willen, maken hen wegwijs, en brengen ze in contact met werkgevers.

Leren op de werkvloer

De werkvloer is de beste plaats om een specifieke job aan te leren. Een stage zorgt voor nieuwe vaardigheden en een extra referentie op je cv. Wil je graag aan de slag? Wij maken je wegwijs en brengen je in contact met werkgevers.

‘In mijn eentje was het me nooit gelukt om een stageplaats te vinden. Divergent kan werkgevers overtuigen om je een kans te geven. De jobcoach ging ook mee naar het eerste gesprek. Die betrokkenheid en persoonlijke aanpak, dat was echt wat ik nodig had. ' - Wendy

Leerplek aanbieden

Geen idee hoe je stages organiseert of administratief aanpakt? Waar vind je die stagiairs? Divergent is een matchmaker die stages en (K-)IBO’s mee organiseert en begeleidt.

leonphillipeuzgent‘Als een stage goed loopt, zien we hun zelfvertrouwen elke dag toenemen. Sommige mensen bloeien hier echt open, dat is mooi om te zien. Zowat 90 procent van onze stages zijn succesvol.’ - Leon Philippe De Ryck, dienstverantwoordelijke Centraal Magazijn UZ Gent

Ontdek meer verhalen van cliënten en werkgevers

Info voor werkgevers

Heeft u een vraag over stages, K-IBO of tewerkstellingspremies? Onze infofiches helpen u alvast op weg.

Contact

Vragen over stages en werkplekleren? Contacteer ons via 09 331 03 31 of

Klachtenprocedure

Wilt u melding maken van een klacht? Raadpleeg dan onze klachtenprocedure.