Werkplekleren

Op stage

De werkvloer is de beste plaats om een specifieke job aan te leren. Een stage zorgt voor nieuwe vaardigheden en een extra referentie op je cv. Wil je graag aan de slag? Wij maken je wegwijs en brengen je in contact met werkgevers.

 

‘In mijn eentje was het me nooit gelukt om een stageplaats te vinden. Divergent kan werkgevers overtuigen om je een kans te geven. De jobcoach ging ook mee naar het eerste gesprek. Die betrokkenheid en persoonlijke aanpak, dat was echt wat ik nodig had.’ - Wendy. Ontdek hier het verhaal van Wendy. 

Wendy

Leerplek aanbieden

Geen idee hoe je stages organiseert of administratief aanpakt? Of waar je goede stagiairs kunt vinden? Divergent is een matchmaker die stages en GIBO’s helpt organiseren. 

 

‘Als een stage goed loopt, zien we hun zelfvertrouwen elke dag toenemen. Sommige mensen bloeien hier echt open, dat is mooi om te zien. Zowat 90 procent van onze stages zijn succesvol.’ - Leon Philippe De Ryck, dienstverantwoordelijke Centraal Magazijn UZ Gent. Lees hier over zijn ervaringen. 

 leonphillipeuzgent

Werkgevers kloppen bij ons aan voor informatie, advies, contacten en administratieve bijstand. Bovendien heeft een werkgever die opleidt en aanwerft vaak recht op één of meerdere tewerkstellingspremies. Lees er alles over in onze infofiches.

Infofiches

Heeft u een vraag over stages, GIBO of tewerkstellingspremies? Onze infofiches helpen u alvast op weg.

Heeft u na het doornemen van onze infofiches nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen met Lies Tijtgat. Haar contactgegevens vindt u onderaan deze pagina.

Verhalen

Ontdek hier alle verhalen van cliënten en werkgevers.

Contact

Vragen over stages en werkplekleren?Lies Tijtgat

Neem dan contact op met Lies Tijtgat via 09/331 03 47 of Elizabeth.tijtgat@UGent.be