Dubbellezing Gosia Olchowska & Joris Kerremans

03-04-2019 van 13:00 tot 14:30
Het Kuipke
Voeg toe aan mijn agenda

Cyclorama - Jokerweek 2019In het kader van de jokerweek ‘Cyclorama’ geven Sannah Belzer en Jan Rothuizen een dubbellezing over het eigen beeldend werk.

De lezingen staan open voor iedereen, maar aan externe bezoekers wordt gevraagd zich in te schrijven.

Schrijf je hier in

Bio:

Gosia Olchowska behaalde in 2007 haar master in architectuur aan de TUDelft en werkte vervolgens als architecte bij De Vylder Vinck Tailleu, Murmuur en Bovenbouw architectuur. Momenteel is ze actief als print maker en geeft ze les aan Universiteit Gent, KULeuven Campus Sint Lucas Gent en Riga University of Business, Arts and Technology. Haar werk onderzoekt de wisselwerking tussen architectuur en grafiek. In maart opende haar tentoonstelling De Verdwenen Stad in deSingel.

Joris Kerremans is actief als zelfstandig architect en doceert architectuurontwerp aan de Universiteit Gent. Recente projecten zijn onder meer drie vrijstaande woningen te Nijlen en de verbouwing van een dokterskabinet te Berlaar. Daarnaast is hij medeoprichter van F.O.T.A. (in Favor Of The Artist), een samenwerking met curator Laurens Mariën, en maakt hij freelance collages en maquettes voor architectuurbureaus en -instellingen.

Meer informatie: