Presentatie OASE#104

25-11-2019 van 19:00 tot 20:30
Waar
Architectuurschool La Cambre-Horta (auditorium Victor Bourgeois). Place Eugène Flagey 19, 1050 Brussels
Door wie
OASE
david.peleman@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Presentation OASE#104Op maandag 25 november wordt het nieuwe nummer van OASE gepresenteerd aan de architectuurschool van La Cambre te Brussel. OASE#104 handelt over "Het stedelijk huishouden van het metabolisme" en werd samengesteld door David Peleman, Bruno Notteboom en Michiel Dehaene.

Het nummer bevat bijdragen Burkay Pasin & Gül Kacmaz Erk, Ben Vandenput, Koenraad Danneels, Julia von Mende, Dagmar Pelger & Emily Kelling, Ludo Groen, Nitin Bathla, Andrea Bortolotti, Andrea Aragone & Marco Ranzato, Ciel Grommen, Dieter Leyssen & Maximiliaan Royakkers, Nadia Casabella & Jan Denoo, Riccardo M. Villa en Hans Vandermaelen.

Programma:
19u00 - Toelichting bij het nummer door de kernredactie
19u15 - Lezing door Lionel Devlieger (Rotor)
19u45 - Debat tussen de kernredactie, Lionel Devlieger en enkele auteurs van het nummer
20u30 - Receptie

Locatie:
Architectuurschool La Cambre-Horta (auditorium Victor Bourgeois)
Place Eugène Flagey 19
1050 Brussels

De toegang is gratis en iedereen is welkom!
Op de presentatie wordt het nummer te koop aangeboden aan studenten voor het voordeeltarief van 15€