Sarton Leerstoel 2017-2018

Door wie
Rita Malfliet
Rita.malfliet@Ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Lezing Adrian FortyOp donderdag 12 oktober nodigen de rector van de UGent, de leden van het Sarton Comité en de vakgroep Architectuur en Stedenbouw u vriendelijk uit op de uitreiking van de Sarton Leerstoel in de Aula. Deze wordt dit jaar uitgereikt aan prof. Adrian Forty, internationaal gerenommeerd onderzoeker en lesgever aan de Bartlett School of Architecture, London. Adrian Forty heeft een fundamentele invloed uitgeoefend op het gebied van de architectuurgeschiedschrijving van de moderne periode (vanaf 1750 tot heden) en speelt als criticus over de meer recente architectuurproductie een prominente rol.

Proximi : Prof. Johan Lagae en Prof. Maarten Delbeke (vakgroep Architectuur en Stedenbouw)
Prof. dr. Adrian Forty (The Barlett School of Architecture, London, GB)
Titel : What makes architecture tick?

Na de lezing volgt een receptie. Aanmelden via