Cyclorama - Jokerweek 2019

(21-03-2019) Van 1 tot en met 5 april 2019 organiseert de Vakgroep Architectuur & Stedenbouw i.s.m. studentenvereniging De Loeiende Koe de jaarlijkse Jokerweek.

Dit jaar staat de jokerweek ‘Cyclorama’ in het teken van 20 jaar Open Oproep, de procedure die in 1999 in het leven werd geroepen door de eerste Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Een week lang werken onze studenten aan het in beeld brengen van gerealiseerde en lopende Open Oproepen. De volledige wielerpiste van het Gentse Kuipke transformeert zo geleidelijk aan tot een gigantisch panorama van de Open Oproepen, ingebed in het Vlaamse landschap.

Om een kritische lezing van de projecten en een zoekende houding naar geschikte representatietechnieken aan te moedigen, worden enkele lunch- en avondlezingen georganiseerd. De lezingen staan open voor iedereen, maar aan externe bezoekers wordt gevraagd zich in te schrijven.

Meer informatie: