Johan Lagae geeft nog 2 lezingen in kader van Francqui chair

(15-02-2021)

Francqui LeerstoelProf. Johan Lagae, Vakgroep Architectuur en Stedenbouw, werd vorig jaar samen met de gerenommeerde architectuurhistoricus Jean-Louis Cohen, door de Faculté d'Architecture en de École Polytechnique van de Université Libre de Bruxelles voorgedragen voor de Francqui Leerstoel 2019-2020.

Johan Lagae zou in dit kader vijf avondlezingen verzorgen over het thema ‘Ville et architecture en Afrique (post-)coloniale’. De eerste lezingen vonden plaats in de lente van 2020. Omwille van Covid-19 werden de laatste twee lezingen uitgesteld. Deze zullen nu, in februari 2021, online plaatsen via MS Teams.

• Op 15 februari, om 18h30, geeft hij een lezing getiteld « Lire la ville africaine à travers la cartographie et la photographie », te volgen via MS Teams op Klik hier om de vergadering bij te wonen
  • Op 22 februari om 18h30, geeft hij een lezing getiteld « Building social » et « Building sustainable » en Afrique aujourd’hui. Observations critiques sur la généalogie des pratiques contemporaines » te volgen via MS Teams op Klik hier om de vergadering bij te wonen