Secretariaat Vakgroep Architectuur en Stedenbouw gaat digitaal

(19-03-2020) Momenteel is het secretariaat NIET meer telefonisch bereikbaar. Indien u een dringende vraag heeft, gelieve een mail te sturen naar architectuur@ugent.be en dan antwoorden we u zo snel mogelijk.

In het licht van de recente maatregelen die de UGent en de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur hebben ingevoerd om de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 zoveel mogelijk te vertragen is ons secretariaat vanaf heden 19/3 en tot nader order NIET meer telefonisch bereikbaar (09/264.37.42 of 43).

Alle medewerkers werken van thuis uit en volgen vragen en berichten op via email en chat tijdens de reguliere kantooruren. Indien u een dringende vraag heeft, gelieve een mail te sturen naar architectuur@ugent.be en dan antwoorden we u zo snel mogelijk.

Hou er rekening mee dat het Plateaucomplex momenteel voor niemand meer toegankelijk is, niet voor studenten maar ook niet voor stafleden.

Johan Lagae, vakgroepvoorzitter