(19-06-2020)

Vacature 100% Assistent (AAP): Architectuurpraktijk, Ontwerptheorie en ConstructiegeschiedenisJe bereidt een doctoraatsonderzoek voor in het domein van de ontwerpwetenschappen. Je verleent interne en externe dienstverlening. Je verleent bijstand in het atelieronderwijs van de bachelorstudenten en onderzoeksseminaries voor masterstudenten ingenieurswetenschappen architectuur in samenwerking met de verantwoordelijke docent of gastdocent. De onderwijsbegeleiding situeert zich voornamelijk in de bachelorjaren. De ontwerpbegeleiding omvat het organiseren en invullen van de ondersteunende seminaries en begeleidingen, en het evalueren van de door de studenten gemaakte ontwerpen.

Tewerkstellingspercentage: Voltijds
Locatie: UGent, Jozef Plateaustraat 22, 9000 Gent
Solliciteren tot en met 30-06-2020

Meer info over deze vacature: