Best Student Paper Award @ ICWE2020 voor Harm Delva

(23-06-2020) Best Student Paper Award @ ICWE2020 voor Harm Delva

Bij het fragmenteren van dienstregelingen van openbaar vervoer blijkt de precieze methode voor het fragmenteren van de dataset niet veel uit te maken. Men kan dus kiezen voor een vrij eenvoudige geo-spatiale aanpak die makkelijk te implementeren is. Hoewel de opzet van het onderzoek was om te proberen de beste clustering-benadering voor deze Use Case te vinden, kwam het team van IDLab met een "negatief" resultaat en besloot dat toch te publiceren. Dit was niet tevergeefs, want de eerlijke evaluatie mondde uit in "Best Student Paper Award" voor onze promovendus Harm Delva! We konden het niet laten om hierin ook onze hypermedia-besturingen te introduceren die perfect geschikt zijn om dergelijke clusters van gegevens over openbaar vervoer natuurlijk ook voor intelligente agenten te beschrijven.

Lees hier de volledig paper