Demo dag 2019

(26-04-2019) Masterstudenten in computer wetenschappen gingen creatief aan de slag!

Op de Demo dag hadden onze studenten van de eerste master in de computerwetenschappen de kans om een ​​aantal creatieve ontwerpen te laten zien die onze wereld binnenkort zouden kunnen veranderen! Deze innovatieve ontwerpen werden gepresenteerd tijdens een pitch en demo voorstelling.

Felicitaties aan het Aurora-team die het hoogste (nep) bedrag aan fondsen verzamelden van de juryleden, het publiek en hun leeftijdsgenoten.

Een overzicht van de voorgestelde projecten

• AuroraAurora

Aurora maakt het vertalen van PDf's, txt, word ... naar interactieve mobiele ontwerpen gemakkelijker aan de hand van plug-ins zoals souschef.  Souschef laat het toe het recept helemaal aan te passen, stap voor stap het recept te volgen en helpt je zelfs je boodschappenlijstje op te maken.

• Sign for one anothersign for one another

Leer kinderen gebarentaal op een dynamische en goedkope manier door hen via de computer een voorbeeld te laten zien.  De persoon op het scherm doet de beweging voor, de kinderen kunnen daarna samen oefenen door scherm in scherm te werken en en het is mogelijk onmiddellijk feedback te krijgen op de beweging die wordt uitgevoerd.

Revision

• Revision

Volleybal-scheidsrechters let op, deze eenvoudig te gebruiken en goedkope app helpt je te bepalen of de bal werkelijk in of uit is.

• Open SpaceOpenSpace

Volle treinen, geen plaats om te gaan zitten of ... dat denken we toch. We hebben het allemaal al meegemaakt.  Maar hulp is onderweg met OpenSpace, die u gemakkelijk zal kunnen vertellen waar de laatste lege stoelen in de trein zijn.

Black sun

• The black sun

Wil je je eigen droneshow in elkaar boksen? Dan heb je geen nood meer aan dure ondersteuning, The Black sun helpt u bij het creëren van de perfecte drone-zwermopstelling zonder ongelukken en met een praktische interface.

• EduplatEduplat

Adaptief leren, het is absoluut de toekomst. Deze studenten creëerden een op maat gemaakt educatief platform voor studenten om het programmeren op hun eigen tempo te leren.

• Pace your pulse Pace your pulse

Steek een extra beat in uw looptraining, dankzij Pace your pulse.  Deze innovatie helpt je de gewenste hartslag te bereiken of te houden tijdens het lopen, door het ritme van uw muziek aan te passen.