Interactieve tentoonstelling ‘Zonder licht wordt het donker!’

(01-02-2018) Op deze tentoonstelling, met veel hands-on activiteiten, worden zowel meer fundamenteel eigenschappen als concrete toepassingen van licht en lichttechnologie getoond.

Meer informatie over de verschillende activiteiten: https://www.ugent.be/nl/onderzoek/maatschappij/wetenschapscommunicatie/lichtfestival2018/lichttentoonstelling.htm

Voor wie

De interactieve tentoonstelling richt zich tot leerlingen uit het 5e en 6e jaar van het middelbaar onderwijs, met interesse voor wetenschap en techniek.

• Waar: Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent
  • Wanneer: Van maandag 5 februari t.e.m. vrijdag 9 februari 2018
    Rondleidingen duren een klein anderhalf uur (ca. 80 minuten) en starten dagelijks om 9 uur, 10.30 uur, 13 uur en 14.30 uur.
  • Inschrijven: is verplicht en kan via onze inschrijvingstool.
  • Prijs: de rondleidingen zijn gratis.
  • Vrij bezoek: Om de rondleidingen niet te storen zijn de opstellingen in de week van 5 tot 9 februari niet vrij te bezoeken met de leerlingen. Leerkrachten die op voorhand een kijkje willen komen nemen zijn wel welkom. Tijdens het lichtfestival, van woensdag 31 januari t.e.m. zondag 4 februari, zijn de opstellingen (’s avonds!) voor iedereen vrij te bezoeken.