Jeroen Ongenae (ELIS) & David Mannaert kandidaat Raad van Bestuur UGent

(27-03-2018) Jeroen Ongenae van onze vakgroep stelt zich samen met David Mannaert kandidaat bij de verkiezing van de ATP-vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur van de UGent.

Jeroen & David, twee ATP’ers met samen 20 jaar UGent-ervaring, zetten die ervaring momenteel respectievelijk in binnen de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur en de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

Naast hun dagelijkse taken engageren ze zich in de ATP-raad, in diverse werkgroepen & initiatieven van de UGent. Jeroen is daarnaast ook actief als verkozen ATP-vertegenwoordiger binnen onze faculteit.

Onder het motto 'Van Denken naar Doen' willen ze hun engagement graag verbreden en stellen zich dus kandidaat bij de verkiezing van de ATP-vertegenwoordigers in de Raad van Bestuur van de UGent. Zo hopen ze samen met jullie de komende jaren een bescheiden rol te kunnen spelen en te werken aan een nóg betere UGent, een universiteit die het welzijn van haar werknemers voorop zet, hen stimuleert om zich optimaal te ontplooien en het engagement van élke medewerker nog meer naar waarde schat.

Je kan hen volgen via hun FB-pagina van denken naar doen.

Of neem een kijkje op hun website www.vandenkennaardoen.be