Prof. Lieven Eeckhout genomineerd voor de UGent Prometheusonderscheiding voor onderzoek

(13-03-2018) Tijdens Take Five@UGent op 22 maart worden de UGent-onderscheidingen voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening uitgereikt aan personeelsleden die een voorbeeld zijn van de grote inzet die aan de UGent te vinden is.

Met de onderscheidingen worden personeelsleden in de bloemetjes gezet die enthousiast en excellent de drie kerntaken van de UGent behartigen. Zij werden zowel door hun collega's en/of studenten (via de digitale nominaties in 2017), als door het universiteitsbestuur naar voren gebracht. De UGent wil met de onderscheidingen al haar personeelsleden danken voor de dagelijkse inzet die van de universiteit een bloeiende instelling maakt.

• Prof. Lieven Eeckhout (fac. Ingenieurswetenschappen en Architectuur, vakgroep Elektronica en Informatiesystemen) werd genomineerd omwille van zijn uitzonderlijk track record op vlak van onderzoek (zo is hij één van de jongste wetenschappers met twee ERC-beurzen op zijn naam). Daarnaast blinkt hij uit met een duidelijke visie over het leiderschap van zijn onderzoeksgroep en de begeleiding van onderzoekers.

Meer informatie over het vieringmoment: https://www.ugent.be/nl/actueel/uitreiking-onderscheidingen-2017.htm

Iedereen wordt uitgenodigd om deel uit te maken van het vieringmoment tijdens Take Five@UGent.

• Donderdag 22 maart, Take Five@UGent, 17 uur tot 21 uur
  • Uitreikingsmoment 20 uur