Plateau Speelt Theater

Door wie
Sarah Leunens
sarah.leunens@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

'Plateau Speelt Theater' brengt een tegen de klok in gaand theatraal concert dat ons kan verlossen van alle tijdgebonden kopzorgen.

Pieter De Buysser 2

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de UGent en hun alumnivereniging AIG (Alumni Ingenieurs UGent) hebben de eer u en uw partner uit te nodigen op ons uniek alumni-event 'Plateau Speelt Theater' op woensdag 19 februari 2020 (bijna volzet!) of donderdag 20 februari 2020 in de Vooruit.

Theatermaker Pieter De Buysser en saxofonist Mattias De Craene brengen u met 'Tomorrow brought us rain' een verrassende en swingende theatervoorstelling. Aansluitend bieden we u een receptie aan in het UFO, waarop u met uw collega's en/of onze alumni gezellig kan nakaarten met hapjes, (schuim)wijn en streekbieren.

Pieter De Buysser 1

Tomorrow brought us rain

In navolging van de vorige succesvolle edities 'Plateau speelt Vooruit' en 'Plateau speelt Opera' keren we terug naar de welbekende Vooruit met een unieke theatervoorstelling. 'Tomorrow brought us rain' is een samenwerking tussen theatermaker Pieter De Buysser en muzikant Mattias De Craene. Een muzikale fabel, een tegen de klok ingaand theatraal concert dat ons kan verlossen van alle tijdsgebonden kopzorgen.

Pieter en Mattias brengen een swingende vertelling van een even dappere als melancholische ingenieur. Ooit was er een tijd waar er van uurwerken geen sprake was. Maar die tijd werd al snel gelijk geschakeld met pragmatiek en productiviteit. Tijd werd zo geen subjectieve ervaring meer, maar een product dat je gewoon kon omruilen. En daar ontspringt het muzikale verhaal over de zoektocht naar de ultieme klok die een eind maakt aan ons strakke denkpatroon.

Kortom, het wordt een voorstelling die stof geeft tot nadenken. Wij willen iedereen van de faculteit de kans bieden om ze mee te ontdekken.

Alle FEA alumni en personeelsleden zijn welkom, met partner!

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via een van onderstaande links:

Plateau Speelt Theater - 19 februari 2020

Plateau Speelt Theater - 20 februari 2020