Infomoment 'Bacheloropleiding burgerlijk ingenieur-architect'

Marijke De Keyser
marijke.dekeyser@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Praktisch

Het infomoment vindt plaats op zaterdag 5 september 2020, van 10u tot 13u in het Plateaugebouw, Jozef Plateaustraat 22, 9000 Gent.
Inschrijven op voorhand is verplicht. Deadline is 4 september 2020. Het aantal plaatsen is beperkt. Je schrijft in voor één van de drie tijdslots: 10u-11u / 11u-12u / 12u-13u.

• Kennismaking met enkele proffen van de opleiding
  • Studiebegeleiding
  • Inkijken cursussen van eerste bachelor
  • Presentatie atelierwerk, ontwerp gerelateerde vakken en onderzoekseminaries (maquettes, tekeningen, computervisualisaties)
  • Bezichtingen van de bibliotheekcollectie van de opleiding

• Kennismaking met studentenvereniging DLK

Veiligheidsmaatregelen

Omwille van veiligheid van onze bezoekers en medewerkers vragen we aan alle geïnteresseerden om volgende maatregelen te respecteren:

• Kom bij voorkeur alleen of met maximaal 1 extra persoon. Gelieve de naam van de extra persoon ook in te vullen in de inschrijftool. We zullen op de dag zelf de toegang tot het gebouw controleren. Enkel personen die ingeschreven zijn, kunnen we toelaten.
  • Gelieve de timing strikt te respecteren.
  • Breng je mondmasker mee; het dragen van een masker is verplicht in onze gebouwen.
  • Bij het betreden van het gebouw zal je gevraagd worden om je handen te desinfecteren. Wij voorzien ontsmettende handgel.
  • Respecteer de social distancing (1,5 meter afstand), zowel op de campus als in het gebouw zelf.
  • Blijf thuis als je je ziek voelt of ziektesymptomen vertoont of als iemand met wie je recent contact had besmet is met het coronavirus.