Studenten en docenten Industrieel ontwerpen op “Week van het Ontwerpen”

18-10-2017 15:00 tot 22-10-2017 17:00
Budafabriek, Dam 2a, 8500 Kortrijk
Voeg toe aan mijn agenda

“Week van het Ontwerpen” zet sinds 2004 creatieve en innovatieve studentenprojecten in de kijker. Een selectie van projecten van de studenten Industrieel ontwerpen van de UGent Campus Kortrijk schitteren ook dit jaar in de categorie ‘We are the next generation’.

Jelle Saldien presenteert het open source platform voor sociale robots (Opsoro) tijdens het openingsevent op 18 oktober. Ellen De Vos stelt aan het selecte publiek van Kortrijk.In (bedrijven) op vrijdagochtend 20 oktober het universiteitsbrede vak “Co-creatie” voor.

Op 19 oktober kan je bovendien tussen 18.30 uur en 21.30 uur komen co-creëren in het Budalab. Studenten en docenten van de opleiding Industrieel Ontwerpen nemen de uitdaging aan van de Thuiszorgwinkel rond de herbestemming van gebruikte rolstoelen. Deze workshop is een organisatie van Voka West-Vlaanderen met de steun van POM West-Vlaanderen in het kader van de Fabrieken voor de Toekomst.