Dr. César A. Urbina-Blanco uitgeroepen tot 2018 CAS SciFinder® Future Leader

(29-06-2018)

Dr. César A. Urbina-Blanco van het Laboratorium voor Chemische Technologie werd uitgeroepen tot 2018 CAS SciFinder® toekomstige leider. Dr. Urbina-Blanco werd geselecteerd als een van verschillende internationale PhD-studenten en postdoctorale onderzoekers die in augustus een bezoek brachten aan het hoofdkantoor van CAS in Columbus, OH, om samen te werken aan spannende nieuwe initiatieven die de wetenschappelijke gemeenschap ondersteunen.

Uitbreiding professionele netwerken

Het CAS SciFinder Future Leaders-programma heeft tot doel professionele netwerken tussen opkomende onderzoekers uit te breiden, kennis te vergroten en ideeën uit te wisselen over de rol van informatie binnen het onderzoeksproces. Maar ook om te leren van industrie en academische leiders over de rol van wetenschap in de wereldeconomie, de academische wereld en de media.

Vormgeven van de toekomst van wetenschappelijk onderzoek

Urbina-Blanco en de andere Future Leaders bezoeken ook centra van innovatie en technologie in Columbus om hun kennis van het wetenschappelijke bedrijf te verbreden en dragen ook bij tot het vormgeven van de toekomst van wetenschappelijk onderzoek door hun ervaringen te delen met behulp van informatieoplossingen, waaronder de innovatieve workflow-oplossing van CAS SciFindern. Jaarlijks programma verzamelt internationaal veld van aanstormende onderzoekers die de toekomst van wetenschappelijke informatie en innovatie vormgeven

Meer info

Meer info over het CAS SciFinder® Future Leader Programme vindt u op de website van CAS.