FEA verwelkomt meer dan duizend nieuwe studenten

(20-09-2019) De FEA heet alle nieuwe studenten hartelijk welkom tijdens de onthaaldagen.

Op 19 september was het eerst de beurt aan de nieuwe studenten industriële wetenschappen. Na een korte verwelkoming, kregen zij meer informatie over de opleiding en begeleiding aan onze faculteit alsook enkele praktische tips. Vervolgens nam studentenvereniging Hermes hen mee op verkenningstocht door Campus Schoonmeersen.

Op 20 september vulden de gangen van de Plateau zich met alle nieuwe studenten burgerlijk ingenieur en burgerlijk ingenieur-architect. Ook zij kregen de nodige informatie om vlot aan het bachelorprogramma te starten. Studentenvereniging De Loeiende Koe toonde de nieuwe architectuur studenten alle verborgen hoekjes van de Plateau en stelde hen voor aan de assistenten van de opleiding. De studenten van VTK maakten de eerstejaars burgerlijk ingenieur wegwijs in het gebouw en zorgden voor het verdere programma van de dag.

De gangen liepen stilaan weer leeg wanneer alle nieuwe studenten vertrokken voor het stadsspel om Gent verder te verkennen.

• 372 studenten burgerlijk ingenieur
  • 125 studenten burgerlijk ingenieur-architect
  • 418 studenten industrieel ingenieur (Gent en Kortrijk)
  • 94 studenten in het schakelprogramma tot master in de industriële wetenschappen

hebben samen het nieuwe academiejaar goed ingezet! Meer foto's op onze Facebook of Instagram pagina!