Opening openluchtkantoor van 21 tot 25 augustus 2017

(14-08-2017)

In de week van 21 tot 25 augustus 2017 wordt de ‘tuin’ van het Rectoraat, langs de Scheldekaai, een extra werkplek, een heus openluchtkantoor. Er zijn tafels en stoelen, parasols en tentjes, wifi en oplaadpunten voor laptops, tablets, gsm's... en uiteraard is er voldoende water, koffie en thee.

Net zoals de vorige editie biedt het openluchtkantoor een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen en samen te werken over de grenzen van de eigen faculteit, directie, afdeling of vakgroep heen. In die week kan je hier elke dag van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16 uur, terecht.

Die dagen krijg je ook de kans om in het nabijgelegen Ufo korte boeiende opleidingen over verschillende thema’s te volgen. Hierbij staat ‘Informatiemanagement’ centraal. Kom gerust voor of na de opleiding proeven van de sfeer in het openluchtkantoor. Enkel een opleiding volgen kan natuurlijk ook.

Nog een tip: de rondleidingen in de nieuwe werkruimtes van de directie Gebouwen en Facilitair Beheer, geheel ingericht volgens de principes van ‘Anders Werken’.