Oud-student Ward Haeck start bedrijf waar je een abonnement op sokken kan nemen

(22-01-2021)

Socksurprise

Op zoek naar een origineel geschenk? Dan ben je bij alumnus Ward Haeck en Arthur De Volder aan het juiste adres. De twee verkopen met 'Socksurprise' namelijk abonnementen op sokken. Geen enkel Belgisch bedrijf heeft dit eerder gedaan.

Het concept is eenvoudig. ‘Socksurprise’ biedt abonnementen aan van drie, zes of negen maanden, waarbij je elke maand een nieuw paar kleurrijke kousen in je brievenbus krijgt.

"Kousen zijn misschien een van de grootste clichécadeaus tijdens de eindejaarsperiode, maar door er een abonnementsformule aan te koppelen veranderen we dat", vertelt Ward in Het Laatste Nieuws. Hij is net afgestudeerd als industrieel ingenieur informatica en werkt sinds kort in de IT-sector.

Lees het volledige artikel in Het Laatste Nieuws

Wil je graag een abonnement voor jezelf of aan iemand cadeau doen? Neen dan zeker een kijkje op  www.socksurprise.be