Twee UGent’ers gaan door naar de finale van de Vlaamse PhD Cup

Lode Daelemans (EA11) - Sven Rogge (EA17) (vergrote weergave)

Lode Daelemans (EA11) - Sven Rogge (EA17)

(08-11-2018) Lode Daelemans (EA11) en Sven Rogge (EA17) overtuigden de jury en nemen het op dinsdagavond 13 november op tegen de andere 6 finalisten van de Vlaamse PhD Cup in AMUZ in Antwerpen.

Op woensdag 31 oktober hebben Annelies Coene (EA08), Lode Daelemans (EA11) en Sven Rogge (EA17) het beste van zichzelf gegeven in de halve finale van de Vlaamse PhD Cup. 16 kandidaten hebben die avond hun jarenlange doctoraatsonderzoek samengevat in een boeiende presentatie van slechts 3 minuten. Twee UGent’ers konden de jury overtuigen: Lode Daelemans en Sven Rogge van onze faculteit gaan door naar de finale.


De 8 overgebleven kandidaten nemen het op dinsdag 13 november tegen elkaar op in AMUZ in Antwerpen. De winnaar krijgt een opleiding aan de Vlerick Business School ter waarde van 5.000 euro, de kans om een college te geven bij de Universiteit van Vlaanderen en ruime media-aandacht voor zijn/haar onderzoek. Volg de finale live via Facebook Lite.

We doen een warme oproep aan alle collega’s om te stemmen op Lode of Sven voor de publieksprijs. Stemmen kan tot en met 13 november om 18.00u.

Meer informatie