Recordaantal stageplaatsen uitgewisseld door UGent op de jaarlijkse conferentie van IAESTE

(31-01-2018)

145 stageplaatsen

Tijdens de jaarlijkse conferentie van IAESTE heeft de UGent-delegatie een recordaantal van 145 stageplaatsen in België uitgewisseld voor een gelijk aantal internationale stages voor Belgische studenten. De stages zijn nu gepubliceerd, waar geïnteresseerde studenten zich tot 16 februari kunnen aanmelden.

Awards

Bovendien ontvingen sommige leden een speciale prijs: Chaïm De Mulder (PhD-student aan de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen) ontving de James Newby-medaille voor het vertegenwoordigen van IAESTE's waarden in zijn internationale activiteiten, IAESTE LC Gent won de IAESTE Day Photo Contest, OCAS ontving een Employer Award voor meer dan 15 jarenlange samenwerking met IAESTE België, en Annelies Vermeir (decanaat faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur) ontving de National Secretary Service Award voor 10+ dienstjaren. Bovendien werd Nicolas Willekens (Master of Science in Chemical Engineering) verkozen tot Strategische IAESTE Development Coordinator voor een periode van 1 jaar.

Meer informatie

Als u vragen heeft over de activiteiten van IAESTE, kunt u contact met ons opnemen via Belgium@iaeste.org.