Studenten 'Chemische technologie en materiaalkunde' nemen deel aan de Student Research Conference in Middelburg

(30-10-2017)

Voor het 4e jaar op rij mogen studenten chemische technologie en materiaalkunde de resultaten van hun vakoverschrijdend project voorstellen op de Student Research Conference in Nederland. Dit jaar vindt de conferentie plaats in Middelburg op 15 november. De groepen rond valorisatie van ontgeuringsdestillaten (promotor prof. Thybaut) en visualisatie van waterstof via goud nano-plating (promotor prof. Verbeken) mogen hun werk mondeling voorstellen, terwijl de groep rond RAFT polymerisatie (promotor prof. D’hooge) een poster zal presenteren.

Vorig jaar sleepten de studenten in Nijmegen de 1e prijs van de jury in de wacht.

Website Student Research Conference

www.studentresearchconference.nl