EA webcare team

Maak deel uit van het webcare team van je faculteit!

De faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur start vanaf het academiejaar 2017-2018 haar eigen webcare team. Onze social media accounts kunnen wel wat meer va va voom gebruiken, wat extra spice, een beetje meer #yolo maar zeker geen #nsfw en daarvoor hebben we een energiek team nodig van studenten (bachelor en master).

Wie zoeken we?

  • Ben jij actief op Snapchat, Facebook, Instagram en/of Twitter?
  • Wil je mee vorm geven aan de facultaire accounts?
  • Zin om een dag te Snappen voor de faculteit of om een dag het Instagramaccount van de faculteit over te nemen?
  • Tover je met hashtags, filters maar kies je je likes, comments en shares zorgvuldig uit?

Overleg en brainstorm

Stuur dan vóór 9 oktober een mailtje naar Leen.Veldeman@UGent.be mét je social media accounts én je enthousiasme. Vanaf 9 oktober zouden we dan graag samenkomen met de aangemelde studenten om de ideeën te bespreken en samen te overleggen hoe we het team zullen vorm geven.

Hoeveel tijd vraagt dit van me?

Je kiest je eigen mate van engagement, afhankelijk van je beschikbare tijd. Wil je bijvoorbeeld maar 1 dag ons Instagramaccount overnemen? Dat kan!

Hoe vaak komen we samen?

De studenten die dan officieel intekenen voor het team, krijgen een korte en krachtige social media introductie met enkele richtlijnen voor het gebruik van onze kanalen. Daarna starten de brainstorms en wie weet ga jij binnenkort met je selfiestick in de aanslag op pad. We zullen een paar keer per jaar samenkomen, maar de communicatie zal voornamelijk via Slack gebeuren.

Wees snel! Er zijn voorlopig slechts 5 plaatsen voorzien voor het uiteindelijke team!

Meer info en inschrijven

Heb je nog vragen of ideeën? Stuur gerust een mail naar .