Ouderavond - infoavond voor ouders nieuwe eerstejaarsstudenten

19-11-2019 van 19:30 tot 21:00
campus Tweekerken, Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent
Door wie
Grégory Maes
communicatie.feb@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Beste ouders,

Uw zoon of dochter heeft nu reeds een paar weken universiteit achter de rug. Ongetwijfeld voor hem of haar, maar ook voor u brengt de nieuwe leeromgeving een hele aanpassing met zich mee.

Ik nodig u graag uit op de ouderavond van de faculteit Economie en Bedrijfskunde op maandag 19 november 2019.

Op onze ouderavond lichten wij u het opleidingstraject van de faculteit toe. Maak kennis met de plaats waar uw zoon of dochter overdag te vinden is: in het auditorium, in de bibliotheek, in de studentenfoyer, … Ontmoet ook onze lesgevers tijdens een informele drink. Verwacht geen individuele voortgangsrapporten (zoals een ‘oudercontact’), maar wel een globale kennismaking met de onderwijsinstelling van uw zoon of dochter.

Het programma vangt aan om 19.30 uur en omvat:

• Welkomstwoord en voorstelling van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde door prof. dr. Patrick Van Kenhove, decaan
  • Studievoortgang aan de UGent: de belangrijkste begrippen uit het onderwijs- en examenreglement (studiepunten, slagen, delibereren, GIT-traject, ...) door prof. dr. Bertel De Groote, academisch secretaris en voorzitter examencommissie
  • Demonstratie van het elektronische leerplatform Minerva

De faculteit biedt u graag een informele drink aan.

Gelieve uw aanwezigheid ten laatste op 8 november 2019 te bevestigen, met opgave van het aantal personen via https://eventmanager.ugent.be/ouderavondFEB. In geval van problemen kan u het team Communicatie contacteren via communicatie.feb@ugent.be.

Met vriendelijke groet

Prof. dr. Patrick Van Kenhove
Decaan

P.S. Aangezien uw zoon/dochter reeds op de hoogte is van hetgeen u zal vernemen, is het niet de bedoeling dat hij/zij u vergezelt.

De ingang van de faculteit bevindt zich in de Tweekerkenstraat 2, het straatje naast de kerk op het Sint-Pietersplein.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de publieke parking onder het Sint-Pietersplein (P 10).

Vind meer activiteiten: