Plechtige Proclamatie - Bestuurskunde, Handelswetenschappen (Commercieel Beleid en Personeels- & Organisatiemanagement), Postgraduaten

Wanneer
28-09-2019 van 15:00 tot 17:30
Waar
campus Ufo, Ufo-gebouw, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Gregory Maes
Contact
communicatie.feb@ugent.be
Website
http://www.ugent.be/eb/nl/student/communicatie-events/proclamaties.htm
Voeg toe aan mijn agenda

Beste masterstudent,

 

Professor Patrick Van Kenhove, decaan, en de leden van de faculteit Economie en Bedrijfskunde hebben het genoegen jou en je familie uit te nodigen op de plechtige proclamatie dd. donderdag 26 september 2019 om 20.00u, vrijdag 27 september 2019 om 19.00u of zaterdag 28 september 2019 om 10.00u of om 15.00u in auditorium De Meyer, Campus Ufo, Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent.

 

 

Gelieve jouw aanwezigheid te bevestigen ten laatste op 13 september 2019 (ook als je niet zeker bent dat je zal geslaagd zijn) via registratie op http://tinyurl.com/proclamatieFEB. Het aantal personen dat jou mag vergezellen, is gelimiteerd tot drie.

 

Alle afgestudeerden dragen tijdens de ceremonie een mastertoga. Gelieve uiterlijk een half uur vóór de ceremonie een toga af te halen in het Ufo (aan de ingang van het auditorium). Het inleveren van de identiteitskaart geldt als waarborg. Je zal ook de mogelijkheid krijgen om de cap (met afstudeerjaar) aan te kopen. Verdere informatie hierover ontvang je vanaf de tweede helft van september via e-mail.

 

Na de plechtige proclamatie haal je ook jouw diploma af. Wie zelf niet aanwezig kan zijn op de uitreiking, kan volmacht geven om het diploma af te halen. Niet-afgehaalde diploma’s zullen vanaf maandag 14 oktober 2019 beschikbaar zijn bij de Centrale Afdeling Studentenadministratie en Studieprogramma’s (Ufo-gebouw). Meer informatie over het afhalen van jouw diploma en het volmachtformulier vind je op www.ugent.be/eb/nl/student/communicatie-events/proclamaties.htm.

Vind meer activiteiten: