Kandideren voor het FEB Student Excellence Programme

Jaarlijks biedt de faculteit Economie en Bedrijfskunde aan een select groepje van een twintigtal studenten de unieke ervaring als student-assistent te kunnen deelnemen aan het FEB Student Excellence Programme.

Selectieproces

De selectie voor dit programma gebeurt in twee stappen.

  1. In een eerste stap selecteert de faculteit een 60-tal studenten op basis van hun uitstekende studieresultaten. Enkel de studenten op deze longlist kunnen kandideren voor het programma. Deze studenten worden per e-mail verwittigd ten laatste op 16 juni 2020
  2. In de tweede stap wordt een twintigtal student-assistenten geselecteerd uit de ontvangen kandidaturen en wordt hun individueel programma samengesteld op basis van hun voorgestelde programmavoorkeuren en curriculum vitae, van de volgorde van kandidatuurinzendingen en van de beschikbaarheid van activiteiten.

Individueel programma

Naast enkele gemeenschappelijke activiteiten zal elke student-assistent een individueel programma aan activiteiten kunnen opnemen.

Raadpleeg de lijst met activiteiten

Kandideren

Bij het kandideren kan je aangeven welke activiteiten jouw voorkeur wegdragen voor jouw individueel programma. Op basis van deze voorkeuren zal de selectiecommissie aan elke student-assistent activiteiten (75 u) toewijzen.

De longlist-studenten kunnen hun kandidatuur indienen aan de hand van een aanmeldingsformulier. In dit formulier geven de kandidaten, naast hun voorkeur voor activiteiten, ook hun curriculum vitae.

Het aanmeldingsformulier moet ten laatste op woensdag 8 juli 2020 gemaild worden aan .

Contact

Dhr. Damien Decorte