Capitant

capitant.pngCapitant is een studentenorganisatie die bedoeld is om studenten kennis te laten nemen met en verder te begeleiden in de financiële markten, in alle aspecten en wereldwijd. Wij streven ernaar om studenten te introduceren in de wereld van financiën en bieden hen een extra-curriculair forum. Daarnaast willen we studenten die reeds over een kennis van financiële markten beschikken en op zoek zijn om verder te studeren hen de mogelijkheden om te netwerken en hen zo samen te brengen. We bieden ook carrièremogelijkheden in samenwerking met onze partners uit de financiële sector. Verder willen we onze focus verder doen reiken dan de financiële wereld met name voor de wereldeconomie en het bedrijfsleven als geheel.