Info voor nieuwe studenten in de verbredende masters

1. Stap-voor-stap Handleiding

Zal je komend academiejaar via een voorbereidingsprogramma de Master Algemene Economie, de Master Bedrijfseconomie, de Master Bestuurskunde en Publiek Management of de Master in de Fiscaliteit volgen?
Dan vind je op deze pagina alle informatie die voor jou nuttig kan zijn!

Veel studenten hebben bij aanvang van het academiejaar vaak vragen over:

• De opbouw van het programma
  • Hoe je het voorbereidingsprogramma met de master kan combineren
  • Hoe je vrijstellingen kan aanvragen
  • Hoe je kan inschrijven
  • Hoe je jouw curriculum/traject kan samenstellen
  • Hoe je werk-studies kan combineren

Per opleiding werd hiervoor een handleiding uitgeschreven die hopelijk al jouw vragen zal beantwoorden en die je in staat zal stellen jouw curriculum voor het komend academiejaar samen te stellen.

Download hier de handleiding voor de opleiding die je zal volgen:

voorbereidingsprogramma + master Algemene Economie

voorbereidingsprogramma + master Bedrijfseconomie

voorbereidingsprogramma + master Bestuurskunde en Publiek Management

voorbereidingsprogramma + master Fiscaliteit

2. Vragen?

Mocht je na het grondig doornemen van de handleiding toch nog vragen hebben, dan kan je hiervoor terecht bij de trajectbegeleider Laure Janssens.

Tijdens de opstart van het academiejaar (periode 13 september t.e.m. half oktober) is het heel druk en werken we enkel op afspraak:

- ben je reeds UGent-student, dan reserveer je je afspraak online via Minerva.

- ben je nog geen UGent-student, neem dan via e-mail contact op met Laure Janssens.

Voor een korte vraag kan je tijdens de telefonische consultaties contact opnemen.