Word jij honoursstudent?

(28-06-2019)

Al gehoord van het honoursprogramma Think & Talk? Dit programma voor masterstudenten is een initiatief van de faculteiten Letteren & Wijsbegeerte, Rechtsgeleerdheid, Economie & Bedrijfskunde, Psychologie & Pedagogische Wetenschappen, en Politieke & Sociale Wetenschappen. Volg jij in academiejaar 2019-2020 een master aan één van deze faculteiten en ga je graag een intellectuele uitdaging aan, naast je normale curriculum? Dan is dit programma echt iets voor jou!

In het honoursprogramma Think & Talk begeef je je, tijdens het tweede semester van je master, buiten de grenzen van je eigen studiegebied. Met een kleine groep medestudenten organiseer en modereer je een debat met experts uit verschillende domeinen. Je leert, reflecteert en discussieert over de meest uiteenlopende maatschappelijke thema’s, gaande van smartphonegebruik tot migratie. Eens je het programma met succes hebt beëindigd, ontvang je een speciaal getuigschrift.

Think & Talk staat open voor studenten die dit academiejaar slagen voor één van deze trajecten: derde bachelor (modeltraject), het eerste masterjaar van een tweejarige master, een schakelprogramma, of een voorbereidingsprogramma voor de master. Meld je nu reeds aan, wij bekijken na de tweede zittijd of je al dan niet geslaagd bent.

Stel je kandidaat uiterlijk op maandag 19 augustus 2019 via dit aanmeldingsformulier.

Wil je graag meer weten? Surf naar http://www.flw.ugent.be/thinktalk of contacteer de programmacoördinator Iris Vandevelde via think.talk@ugent.be.