Externe wetenschappelijke dienstverlening

Prof. dr. Greet Van Hoye

• Reviewer voor diverse wetenschappelijke tijdschriften, waaronder Organization Science en Journal of Applied Psychology
    • Copromotor PWO-focusproject: "Science meets practice: Wetenschappelijke bevindingen als wegwijzer voor employer branding in het werkveld" (Hogeschool Gent)

Lieven Jonckheere

Saskia Crucke

• Lid stuurgroep 'sociale economie in hoger onderwijs'

Prof. dr. Alex Vanderstraeten

• Reviewer voor wetenschappelijke tijdschriften, waaronder International Journal of Human Resource Management, Personnel Review.
        • Vicevoorzitter HRPublic
        • Voorzitter jaarlijkse conferentie ‘Academics meet practitioners’, School voor Social Profit en Publiek Management.
        • Lesgever Opleidingsinstituut Federale Overheid

Prof.Dr. Aimé Heene

• Lid van de algemene vergadering van Samenlevingsopbouw Antwerpen Stad
        • Lid van de algemene vergadering van Netwerk Meetjesland.

Sebastian Desmidt

• National representative for Belgium in the Board of the European Academy of Management (EURAM)
        • Lid European Academy of Management (EURAM)
        • Lid American Academy of Management (AOM)