Facultaire International Day 'Health Sciences Crossing Borders'

Door wie
Facultaire Commissie Internationalisering
internationalisation.ge@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op 25 oktober 2018 vindt in het ICC Gent de facultaire International Day: 'Health Sciences Crossing Borders' plaats. Op deze dag willen we zowel studenten als medewerkers uit de hele faculteit in contact brengen met internationale en interculturele inzichten.

Op donderdagnamiddag 25 oktober 2018 vindt voor de tweede maal in het ICC Gent de facultaire International Day: 'Health Sciences Crossing Borders' plaats. Tijdens deze namiddag werpen we een blik op wat er leeft binnen onze faculteit op vlak van internationalisering. Er is keuze uit een breed aanbod van sessies rond internationale en interculturele thema’s binnen de geneeskunde en gezondheidszorg.

Het programma (12u30 - 17u00) bestaat uit presentaties door gerenommeerde sprekers, Pecha-Kuchapresentaties, Skypesessies en een doorlopende internationale expo met infostanden en postersessies. Zowel eigen studenten, medewerkers als externe stakeholders komen hierbij aan het woord. We sluiten de dag af met een paneldiscussie en de uitreiking van de prijs voor de beste presentatie door masterstudenten.

Bekijk de website voor meer specifieke informatie over het programma en vergeet je zeker niet in te schrijven voor 19 oktober 2018!