Open lesdag Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen

Opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen
Petra.Poppe@UGent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Kennismaking met een deeltje van het lessenpakket van de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen

De bedoeling van deze open lesdag is je te laten kennismaken met een deel van het lessenpakket van de opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen door je een aantal lessen te laten volgen. Deze lessen worden specifiek ingericht voor leerlingen uit het 6e middelbaar. Je volgt dus geen bestaande lessen mee met studenten die de opleiding reeds volgen. Je krijgt met andere woorden een exclusieve behandeling. Vanaf 15 maart 2017 kan je op deze pagina het overzicht terugvinden van de concrete lessen die je zal kunnen volgen.

Open lesdag LO en Bewegingswetenschappen <> Open lessen UGent

Zowel in de herfst- als de krokusvakantie kan je als leerling uit de derde graad van het secundair onderwijs ook echte lessen bijwonen. Het verschil met de “open lesdag” is dat je bij het volgen van open lessen geen exclusieve behandeling krijgt: in dat geval volg je als “bachelorstudent-voor-één-dag” de les samen met de eerstejaarsstudenten.