Business-menu

Van 29 november tot 12 december

Salade van Le Puy-linzen met witte pens en sint-jacobsvruchten
***
Filet van rode poon met mosseltjes en witloofstoemp

Van 13 december tot 21 december

Consommé van fazant met warm gerookte zalm, boschampignons en sesam
***
Open lasagne van kalfswang met structuren van knolselder

Van 22 december tot 1 januari

Gesloten wegens kerstvakantie

Van 3 januari tot 16 januari

Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met bloemkool, broccoli en pickles "Tierenteyn"
***
Kwartel met boerenkool en Luikse stroop

Van 17 januari tot 30 januari

Gandaham met ganzenlever en mangochutney
***
Op de graat gebakken pladijs met spitskool, knolselder, schorseneer en boerenkool

Van 31 januari tot 13 februari

Kibbeling met winters slaatje en tartaarsaus
***
Mals gegaarde lamsspiering met zoete aardappel, raapjes en geitenkaas