Business-menu

Van 21 juni tot 13 juli

Krokant taartje van sardienfilets met gekonfijte paprika
***
Tartaar van rund met olijfolie, Tierenteyn-mosterd en fijne frietjes

Van 16 juli tot 21 augustus

Gesloten wegens zomerreces Universiteit Gent

Van 22 augustus tot 29 augustus

Salade van vitello tonnato met artisjok
***
Vis van de dag met fijne ratatouille, aardappelpuree met lamsoor en Ligurische olijven

Van 30 augustus tot 12 september

Duo van makreel en pieterman met consommé van tomaat, feta en basilicum
***
Filet van scharrelkip met polenta en ratatouille

Van 13 september tot 26 september

Tartaar van kalf met gebakken sint-jacobsnoot, salade van tuinbonen en yoghurt
***
Stoofpotje van kabeljauw, venkel en aardappel met crème van kropsla

Van 27 september tot 10 oktober

Zeeuwse mosseltjes met tartaar van tomaat en wakame
***
Mals gegaarde lamsnek "tajine-style"