Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 13 september tot 24 oktober

MENU 1

Duo van huisbereide gravad lax en gerookte omegabaars met blini,
rode bietjes en bloemkool
Osso bucco van kalf met gremolata en saffraanrisotto
Yoghurtmousse met ananas en kokos-ijs

OF

MENU 2

Caesar salad "Club Het Pand"
Op het vel gebakken lengfilet met wortelpeterselie en champignons
Crème carame

Seizoensmenu van 25 oktober tot 21 december

MENU 1

Gemarineerde zalm met Japanse noedels, nori en crème van mierikswortel
Stoofpotje van hert met kriekjes, gebakken witloof en amandelkroketjes
Rijstpap met passievruchtencoulis en mango

OF

MENU 2

Terrine van varkenskop, salade van linzen en gemarineerde radijsjes
Mooie meid (heekfilet) met savooistoemp en pancetta, jus van gevogelte
met Geuze en kappertjes
Panna cotta van koffie en walnoot

Marktmenu van 13 september tot 26 september

Tartaar van kalf met gebakken sint-jacobsnoot, salade van tuinboon en yoghurt
Stoofpotje van kabeljauw, venkel en aardappel met crème van kropsla
Tiramisu "Club Het Pand" met framboos en witte chocolade

Marktmenu van 27 september tot 10 oktober

Zeeuwse mosseltjes met tartaar van tomaat en wakame
Mals gegaarde lamsnek "tajine-style"
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 11 oktober tot 24 oktober

Flan van geitenkaas met pancetta en sorbet van olijfolie
Oosterse waterzooi van zeewolf met jasmijnrijst
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 25 oktober tot 28 november

Zeebarbeel met curry van borlotti-boontjes en andijvie
Pot-au-feu van rundsstaart en -wang, wortelstoemp met bruin bier
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 29 november tot 12 december

Salade van Le Puy-linzen met witte pens en sint-jacobsvruchten
Filet van rode poon met mosseltjes en witloofstoemp
Zoete creatie van de chef