Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 21 juni tot 12 september

MENU 1

Handgesneden Schotse zalm met crème van knolselder en ijs
van Granny Smith
Gebraden carré van speenvarken met zomerse ratatouille
Soepje van aardbeien met basilicum-ijs

OF

MENU 2

Zomerse structuren van tomaat met burrata en basilicum
Zalmfilet met rode kerrie, gamba en tomaat
IJsparfait van framboos met Gentse neuzekes

Seizoensmenu van 13 september tot 24 oktober

MENU 1

Duo van huisbereide gravad lax en gerookte omegabaars met blini,
rode bietjes en bloemkool
Osso bucco van kalf met gremolata en saffraanrisotto
Yoghurtmousse met ananas en kokos-ijs

OF

MENU 2

Caesar salad "Club Het Pand"
Op het vel gebakken lengfilet met wortelpeterselie en champignons
Crème caramel


Marktmenu van 21 juni tot 13 juli

Krokant taartje van sardienfilets met gekonfijte paprika
Tartaar van rund met olijfolie, Tierenteyn-mosterd en fijne frietjes
Panna cotta van citrus met sorbet van sangria en meloen

Van 16 juli tot 21 augustus

Gesloten wegens zomerreces Universiteit Gent

Marktmenu van 22 augustus tot 29 augustus

Salade van vitello tonnato met artisjok
Vis van de dag met fijne ratatouille, aardappelpuree met lamsoor en
Ligurische olijven
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 30 augustus tot 12 september

Duo van makreel en pieterman met consommé van tomaat, feta en basilicum
Filet van scharrelkip met polenta en ratatouille
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 13 augustus tot 26 september

Tartaar van kalf met gebakken sint-jacobsnoot, salade van tuinboon en yoghurt
Stoofpotje van kabeljauw, venkel en aardappel met crème van kropsla
Zoete creatie van de chef