Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 14 februari tot 5 juni

MENU 1

Vitello tonnato (MSC) met aardappelsalade
Gentse waterzooi van vis
IJsparfait van limoncello

OF

MENU 2

Gerookte makreel met witloofslaatje en mierikswortel-dressing
Kalkoenhaasje (sot l'y laisse) met mosterdsaus, doperwtjes op Franse wijze
en gebakken krieltjes
Carpaccio van ananas 'Piña Colada'

Marktmenu van 11 april tot 24 april

Tartaar van zalm met zure room
Lende van scharrelvarken met lentegroenten, compote van ui en
'meaty' béarnaise
Yoghurtmousse met structuren van rabarber en granola

Marktmenu van 25 april tot 8 mei

Tacchino tonnato (MSC)
Gebakken snoekbaarsfilet met asperges, tomaat en basilicum
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 9 mei tot 22 mei

Asperges "carbonara-style"
Roodbaarsfilet met kruidenkorst, mosterdmousseline, asperges en doperwten
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 23 mei tot 5 juni

Ceviche van makreel met komkommersorbet en granaatappel
Kipfilet "Moroccan-style"
Zoete creatie van de chef