Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 15 februari tot 20 juni

MENU 1

Vitello tonnato (MSC) met aardappelsalade
Gentse waterzooi van vis
IJsparfait van limoncello

OF

MENU 2

Slasoepje met scampi en zure room
Kalkoenhaasje (sot l'y laisse) met mosterdsaus, doperwtjes op Franse wijze
en gebakken krieltjes
Carpaccio van ananas "Piña Colada"

Seizoensmenu van 21 juni tot 12 september

MENU 1

Handgesneden Schotse zalm met crème van knolselder en ijs
van Granny Smith
Gebraden carré van speenvarken met zomerse ratatouille
Soepje van aardbeien met basilicum-ijs

OF

MENU 2

Zomerse structuren van tomaat met burrata en basilicum
Zalmfilet met rode kerrie, gamba en tomaat
IJsparfait van framboos met Gentse neuzekes


Marktmenu van 26 april tot 23 mei

Scampi met coulis van groene asperges
Gekonfijt piepkuiken met dragonsaus, doperwtjes en kropsla
Cheesecake 'Club Het Pand'

Marktmenu van 24 mei tot 6 juni

Gemarineerde zalm met groene asperges en zure room
Lamskroontje met asperges en doperwtjes, risotto van boekweit
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 7 juni tot 20 juni

Asperges 'carbonara-style'
Kabeljauwhaasje met structuren van tomaat, croque monsieur en aardappelpuree met olijfolie
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 21 juni tot 13 juli

Krokant taartje van sardienfilets met gekonfijte paprika
Tartaar van rund met olijfolie, Tierenteyn-mosterd en fijne frietjes
Zoete creatie van de chef