Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 15 februari tot 20 juni

MENU 1

Vitello tonnato (MSC) met aardappelsalade
Gentse waterzooi van vis
IJsparfait van limoncello

OF

MENU 2

Slasoepje met scampi en zure room
Kalkoenhaasje (sot l'y laisse) met mosterdsaus, doperwtjes op Franse wijze
en gebakken krieltjes
Carpaccio van ananas "Piña Colada"

Seizoensmenu van 21 juni tot 12 september

MENU 1

Handgesneden Schotse zalm met crème van knolselder en ijs
van Granny Smith
Gebraden carré van speenvarken met zomerse ratatouille
Soepje van aardbeien met basilicum-ijs

OF

MENU 2

Zomerse structuren van tomaat met burrata en basilicum
Zalmfilet met rode kerrie, gamba en tomaat
IJsparfait van framboos met Gentse neuzekes


Marktmenu van 15 februari tot 28 februari

Kroketje van steenbolk en gevulde portobello met kreeft, rode poon en kreukeltjes
Vis van de dag op Oostendse wijze
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 1 maart tot 14 februari

Huis-gerookte harderfilet met witloofslaatje en mierikswortel-dressing
Stoverij van varkenswangetjes met kriekbier en gember, fijne frietjes
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 15 maart tot 28 maart

Vol-au-vent van Petits Gris de Namur met zurkel
Gebakken roggenvleugel met mung-boontjes en kappertjesboter
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 29 maart tot 11 april

Rundscarpaccio "Rossini"
Gepocheerde vis van de dag met venkel, schelpjes en grijze garnalen
Zoete creatie van de chef