Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 20 juni tot 10 juli

MENU 1

Handgesneden Schotse gerookte zalm met crème van knolselder
en ijs van Granny Smith
Gebraden carré van speenvarken met zomerse ratatouille
Soepje van aardbeien met basilicum-ijs

OF

MENU 2

Zomerse structuren van tomaat met burrata en basilicum
Zalmfilet met rode curry, gamba en rijst
IJsparfait van framboos met Gentse neuzekes

Van 11 juli tot 20 augustus

Gesloten wegens zomerreces UGent

Seizoensmenu van 21 augustus tot

MENU 1

Nog niet gekend

OF

MENU 2

Nog niet gekend

Marktmenu van 20 juni tot 10 juli

Makreel op twee wijzen met appel, sesam en komkommer
Parelhoenfilet met gnocchi, saliejus en ricotta
Texturen van mango en abrikoos met rijstpap en tahin-koekje

Van 11 juli tot 20 augustus

Gesloten wegens zomerreces UGent

Marktmenu van 21 augustus tot 28 augustus

Nog niet gekend