Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 25 oktober tot 21 december

MENU 1

Gemarineerde zalm met Japanse noedels, nori en crème van mierikswortel
Stoofpotje van hert met kriekjes, gebakken witloof en amandelkroketjes
Rijstpap met passievruchtencoulis en mango

OF

MENU 2

Terrine van varkenskop, salade van linzen en gemarineerde radijsjes
Mooie meid (heekfilet) met savooistoemp en pancetta, jus van gevogelte
met Geuze en kappertjes
Panna cotta van koffie en walnoot

Seizoensmenu van 3 januari tot 13 februari 2019

MENU 1

Zalmfilet "mi-cuit" met wasabiroom en wakame
Stoofpotje van hert met kriekjes, gebakken witloof en amandelkroketjes
Peertje "Belle Hélène"

OF

MENU 2

Terrine van varkenskop, salade van linzen en gemarineerde radijsjes
Mooie meid (heekfilet) met savooistoemp en pancetta, jus van gevogelte
met Geuze en kappertjes
Panna cotta van koffie en walnoot

Marktmenu van 25 oktober tot 28 november

Zeebarbeel met curry van borlotti-boontjes en andijvie
Pot-au-feu van rundsstaart en -wang, wortelstoemp met bruin bier
Semifreddo met appel, koffie en karamel

Marktmenu van 29 november tot 12 december

Salade van Le Puy-linzen met witte pens en sint-jacobsvruchten
Filet van rode poon met mosseltjes en witloofstoemp
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 13 december tot 21 december

Consommé van fazant met warm gerookte zalm, boschampignons en sesam
Open lasagne van kalfswang met structuren van knolselder
Zoete creatie van de chef

Van 22 december tot 01 januari

Gesloten wegens kerstvakantie

Marktmenu van 3 januari tot 16 januari

Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met bloemkool, broccoli en
pickles "Tierenteyn"
Kwartel met boerenkool en Luikse stroop
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 17 januari tot 30 januari

Gandaham met ganzenlever en mangochutney
Op de graat gebakken pladijs met spitskool, knolselder, schorseneer
en boerenbrood
Zoete creatie van de chef