Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 3 januari tot 13 februari

MENU 1

Zalmfilet "mi-cuit" met wasabiroom en wakame
Stoofpotje van hert met kriekjes, gebakken witloof en amandelkroketjes
Peertje "Belle Hélène"

OF

MENU 2

Terrine van varkenskop, salade van linzen en gemarineerde radijsjes
Mooie meid (heekfilet) met savooistoemp en pancetta, jus van gevogelte
met Geuze en kappertjes
Panna cotta van koffie en walnoot

Seizoensmenu van 14 februari tot 6 maart

MENU 1

Vitello tonnato (MSC) met aardappelsalade
Gentse waterzooi van vis
IJsparfait van limoncello

OF

MENU 2

Gerookte makreel met witloofslaatje en mierikswortel-dressing
Kalkoenhaasje (sot l'y laisse) met mosterdsaus, doperwtjes op Franse wijze
en gebakken krieltjes
Carpaccio van ananas 'Piña Colada'

Marktmenu van 17 januari tot 30 januari

Gandaham met ganzenlever en mangochutney
Gebakken pladijs met spitskool, knolselder, schorseneer
en boerenbrood
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 31 januari tot 13 februari

Kibbeling met winters slaatje en tartaarsaus
Mals gegaarde lamsspiering met zoete aardappel, raapjes en geitenkaas
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 14 februari tot 27 februari

Snert zoals vroeger, met rookworst en buikspek
Op het vel gebakken dorade, mosseltjes en risotto met Oud Brugge
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 28 februari tot 6 maart

Gemarineerde zalm met sinaasappelvinaigrette, snijbonen en pompernikkel
Stoofpotje van varkenswangetjes met pickles van Tierenteyn, romanesco en bloemkool
Zoete creatie van de chef