Menu's voor groepen vanaf 60 personen

Seizoensmenu van 12 september tot 23 oktober

MENU 1

Duo van huisbereide gravad lax en gerookte omegabaars met blini,
rode bietjes en bloemkool
Osso buco van kalf met gremolata en saffraanrisotto
Yoghurtmousse met ananas en kokos-ijs

OF

MENU 2

Caesar salad 'Club Het Pand'
Op het vel gebakken lengfilet met wortelpeterselie en champignons
Crème caramel

Seizoensmenu van 24 oktober tot 20 december

MENU 1

Gemarineerde zalm met Japanse noedels, nori en crème van mierikswortel
Stoofpotje van hert met kriekjes, gebakken witloof en amandelkroketjes
Rijstpap met coulis van passievrucht en mango

OF

MENU 2

Terrine van varkenskop, salade van linzen en gemarineerde radijsjes
Mooi meid (heekfilet) met savooistoemp en pancetta, jus van gevogelte
met Geuze en kappertjes
Panna cotta van koffie en walnoot

Marktmenu van 12 september tot 25 september

Kwartel Peking style
Oosterse rollade van rog met rammenas en espuma van kikkererwt
Tiramisu "Club Het Pand" met witte chocolade en framboos

Marktmenu van 26 september tot 9 oktober

Zeeuwse mosseltjes met tartaar van tomaat en wakame
Pluma van varken met jus van wortel en béarnaise
Zoete creatie van de chef

Marktmenu  10 oktober tot 23 oktober

Consommé van fazant met warm gerookte zalm, boschampignons en sesam
Rode poon met jus van karnemelk, selder en geplette aardappel
Zoete creatie van de chef

Marktmenu van 24 oktober tot 20 november

Gebakken Sint-Jakobsvrucht, truffelroomsausje en maiscrème
Everzwijnrack met butternut-pompoen, bloemkool en gepocheerd peertje
Zoete creatie van de chef