Catering en recepties

De cateringdienst van Het Pand verzorgt uw seminarie, congres, vergadering of receptie tot in de puntjes.

Door de corona maatregelen zijn er momenteel geen recepties/catering mogelijk.

Gelieve ons te contacteren via of 09 264 83 27 zodat we een formule op maat kunnen voorzien en zoveel mogelijk aan uw noden kunnen voldoen.

Ons gamma:Foto dessertborden

Bestellingen

Bestel via het online bestelformulier.
U ontvangt van ons een bevestiging met daarbij een referentienummer, gelieve dit nummer in verdere communicatie met ons te gebruiken.

  • Doet u beroep op onze cateringdienst, dan stellen wij u gratis de meest geschikte cateringruimte in congrescentrum Het Pand ter beschikking.
  • Uiterlijk 14 dagen voor uw event, bevestigt u ons het definitieve aantal deelnemers.
  • Het bestelde aantal deelnemers wordt steeds aangerekend. Bij annulering minder dan vijf werkdagen voor het event, worden al de door ons gemaakte kosten gefactureerd (administratie, bestellingen,...) met een minimum van € 100,00.
  • Bij facturatie voor een bedrag kleiner dan € 100,00, worden € 20,00 euro administratiekosten aangerekend.
  • Op UGent-werkdagen bent u verplicht gebruik te maken van de cateringdienst Het Pand, tenzij wij deze catering niet kunnen verzorgen.
  • Bij gebruik van catering door onze cateringdienst, is het gebruik van de ruimte voor de catering gratis. Wij kiezen de ruimte die het meest geschikt is voor uw evenement.   Indien wij de catering niet kunnen verzorgen en u met externe traiteurs werkt, dient voor deze ruimte wel huur betaald te worden.

Voor informatie, contacteer ons via catering.pand@ugent.be of op 09/264 83 27 (tussen 9 en 12 uur of tussen 13.00 en 15.30 uur).