Lezing 2 - 'Archéologie de l'Asie Centrale': Sébastien Lepetz

Wanneer
21-02-2018 van 19:30 tot 21:30
Waar
Auditorium 2 Franz Cumont, Blandijnberg 2, 9000 Gent
Voertaal
Frans
Door wie
Prof. dr. Jean Bourgeois
Contact
jean.bourgeois@ugent.be
Website
http://www.ugent.be/lw/nl/anneedelafrance
Voeg toe aan mijn agenda

Mobilités et pratiques funéraires de l’âge du Bronze à la période médiévale en Mongolie – Recherches récentes de la mission archéologique française dans l’Altaï

Naar aanleiding van het Frankrijkjaar nodigt de vakgroep Archeologie vier specialisten uit van de archeologie van (vooral) de steppen van Centraal-Azië, in een 4-delinge lezingenreeks die telkens op woensdagavond plaatsvindt. De vier lezingen belichten diverse aspecten van de archeologie van deze gebieden, in het Altaj-gebergte, in de provincie Xinjiang (China), in Mongolië, Kazakhstan en Siberië. Blokkeer alvast de agenda's, want het belooft interessant te worden!

Deze keer is het de beurt aan Sébastien Lepetz, Directeur de recherche au CNRS, die het zal hebben over zijn onderzoek in Mongolië

De lezingen zijn vrij toegankelijk en vinden plaats aan de faculteit Letteren en Wijsbegeerte (Blandijnberg 2), in auditorium 2 Franz Cumont. We beginnen om 19.30 u. stipt.

21 februari 2018

"Mobilités et pratiques funéraires de l’âge du Bronze à la période médiévale en Mongolie – Recherches récentes de la mission archéologique française dans l’Altaï"

  • Sébastien Lepetz, Directeur de recherche au CNRS

20180221lepetz.png