Thomas Moors How Singing Makes a Difference after Losing the Voice BOZAR

(03-05-2021) Thomas Moors: How Singing Makes a Difference after Losing the Voice | BOZAR Brussels May 2021...

Thomas Moors: How Singing Makes a Difference after Losing the Voice | BOZAR Brussels
Indien je wilt deelnemen aan de sessies: WeerKlank en BeeldSpraak

Het Shout at Cancer team engageert zich in 2021 om online workshops te organiseren in samenwerking met Singing Brussels, Bozar. Voor deze gelegenheid, staan de sessies, die normaal gericht zijn voor mensen zonder stembanden (na laryngectomie), open voor het brede publiek.

Leen Diependaele (Zangeres - Muzikante - Actrice) en Dr Thomas Moors (LaryngectomieStemSpecialist) nemen je mee op een interactief avontuur waarin we samen met de laryngectomiekoorleden op een creatieve manier de impact van het verlies van de stem zullen exploreren via aangepaste en speelse opwarmings-, stem-, acteer- en dansoefeningen (dit kan al zittend voor de computer).

Het is een reeks van 4 opeenvolgende sessies, die op mekaar afgestemd zijn, een uur duren, en worden gehouden op:

Maandag 10 mei 17h-18h
Maandag 17 mei 17h-18h
Maandag 24 mei 17h-18h
Maandag 31 mei 17h-18h

Op het eind van de reeks zullen we samen een uniek muziekstuk gecomponeerd hebben met de bijhorende tekst. Op geheel vrijblijvende wijze kan U deel te nemen in de uitvoering hiervan via video opnames op je smartphone. De inzendingen zullen audiovisueel herwerkt worden en deel uitmaken van de programmatie van Shout at Cancers ceremonieconcert op The World Choir Games 2021, die dit jaar gehouden worden te Antwerpen en Gent.