Rethink Humanities

DO! UGent Durf Ondernemen
durfondernemen@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Inspiratie-event voor UGent'ers die actief zijn of interesse hebben in ondernemen binnen de Humanities en in het bijzonder de Letteren & Wijsbegeerte.

Rethink HumanitiesBenieuwd naar wat ondernemerschap voor jou kan betekenen? Maar geen idee hoe er precies aan te beginnen?

Rethink Humanities wordt een inspirerende avond met (student-)ondernemers die ooit ook worstelden met dezelfde vragen en twijfels. Ze delen ervaringen en hun persoonlijke ondernemers journey. Verder kom je ook te weten hoe DO! je kan ondersteunen tijdens je ondernemersavontuur. Start je graag bescheiden of ga je meteen voor grootsheid, aan jou de keuze.

Mis zeker ook de aansluitende receptie niet en ontmoet gelijkgezinden of stel je prangende vragen aan sprekers en experten.

• 17.30 u. : deuren open
  • 18.00 u. : verwelkoming door Gita Deneckere, decaan
  • 18.15 u. : Franky Devos , Algemeen Coördinator Kunstencentrum Vooruit
  • 18.40 u. : Sophie Deren, zaakvoerder 'Ohne' (alumnus Geschiedenis)
  • 19.05 u. : panelgesprek
    • Edward De Vooght, De Redenaar (alumnus Taal- en Letterkunde, Latijn-Italiaans)
    • Jeroen Van Den Borre, BAAC (studiebureau voor Bouwhistorie, en Archeologie) (alumnus Archeologie)
    • Jeroen Petit, Frix Frox Productions (alumnus Geschiedenis).
  • 19.50 u. : afsluitend woord DO!
  • 20.00 u. tot 22.00 u: receptie

Alle UGent'ers (studenten, onderzoekers en personeel) zijn - ongeacht de faculteit waarin actief - zeer welkom.

Tickets zijn gratis maar het aantal plaatsen is beperkt dus aarzel niet en reserveer je plaats.

Vind meer activiteiten: