Bachelorbeurs op 5 september

(17-08-2020) Onze online infodag en chatsessies gemist? Heb je nog vragen over onze bacheloropleidingen? Schrijf dan in voor de Bachelorbeurs op zaterdag 5 september !

Inschrijven voor de bachelorbeurs is niet meer mogelijk, alle tijdslots zijn volzet.

Bekijk de info van onze online infodagen via de webpagina van de infodag.

Op deze extra infobeurs vind je infostands van alle UGent-opleidingen en kan je vragen stellen aan medewerkers van de afdeling Studieadvies, de Sociale Dienst en het Universitair Centrum voor Talenonderwijs.

Er zijn die dag geen uitgebreide informatiesessies, maar er zijn informanten aanwezig van al onze opleidingen die je vragen zullen beantwoorden. Inschrijven is verplicht en mogelijk vanaf 18 augustus via www.ugent.be/bachelorbeurs.

Praktisch

De Bachelorbeurs vindt plaats op zaterdag 5 september 2020 in het Ufo (Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent).

Er zijn vier tijdslots voorzien:

• 10.00 - 11.00 u.
  • 11.30 - 12.30 u.
  • 13.30. - 14.30 u.
  • 15.00 - 16.00 u.

Inschrijven op voorhand is verplicht (volzet). Je schrijft in voor één van de vier tijdslots. Per tijdslot worden max. 100 bezoekers toegelaten.

Kom bij voorkeur alleen en maximum met twee personen. Zo krijgen meer toekomstige studenten de kans om de beurs te bezoeken en vragen te stellen.

Lees meer artikels over: