Facultair magazine 'Binnenstebuiten': nieuw nummer over diversiteit

(03-11-2020) Het eerste nummer van het facultaire magazine 'Binnenstebuiten' is nu online te lezen.

De faculteit Letteren en Wijsbegeerte van de UGent is een huis met vele kamers. Meer dan vijfhonderd onderzoekers, acht vakgroepen en een veelvoud aan opleidingen, van archeologie tot wijsbegeerte, staan borg voor een grote diversiteit aan kennis en expertise in de humane wetenschappen.

Met het facultaire magazine Binnenstebuiten willen we die rijkdom in de kijker plaatsen. We keren de faculteit binnenstebuiten en geven onze medewerkers een gezicht. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen?

Het centrale thema van dit nummer is diversiteit. We haken daarmee in op een universiteitsbrede beleidskeuze die de UGent in 2019 heeft gemaakt. Binnenstebuiten richt de spotlights op de grote diversiteit aan kennis en expertise over diversiteit die in onze faculteit verspreid zit.

Binnenstebuiten verschijnt drie keer per jaar en voorlopig alleen in het Nederlands. Lees het magazine online via www.ugent.be/lw/binnenstebuiten. De papieren versie wordt verdeeld via de personeelsruimtes van de faculteit.

Veel leesplezier!