Masterstudenten van de vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie ondertitelen op Film Fest Gent

(06-10-2020) Studenten uit de master Vertalen en de master Meertalige Communicatie ondertitelen acht films op het Film Fest Gent.

Deze unieke samenwerking tussen het filmfestival en de vakgroep Vertalen, Tolken en Communicatie bestaat al sinds 1988.

De studenten zorgen voor Nederlandse ondertitels in het kader van hun stage. Tijdens het filmfestival projecteren ze, in teams van twee, de ondertitels ook live op de films.

Als je dus naar Vitalina Varela, First Cow, Ghosts, Servants, Eden, I Care a Lot, Saint Maud of Stories from the Chestnut Woods gaat tijdens het Film Fest, kan je het resultaat van hun werk zien.

Tickets en info op: www.filmfestival.be

Lees meer artikels over: