Faculteit Letteren en Wijsbegeerte valt in de prijzen bij de ‘Onderscheidingen Wetenschapscommunicatie’ KVAB

(21-09-2018) De Koninklijke Vlaamse Academie van België en de Jonge Academie reiken jaarlijks de “Onderscheidingen Wetenschapscommunicatie” uit aan wetenschappers met een uitzonderlijke verdienste in wetenschapscommunicatie.

Twintig onderzoekers of onderzoeksteams werden geselecteerd voor een Jaarprijs, waaronder heel wat collega’s van de faculteit Letteren en Wijsbegeerte.

Koen Aerts, Johan De Caluwe, Fieke Van der Gucht, Fien Danniau, Gita Deneckere, Ruben Mantels, Davy Verbeke, Jonas Roelens en Maarten Van Dyck worden op 27 november gehuldigd tijdens de prijsuitreiking in Brussel. Meer info & inschrijven .

De Jaarprijzen worden uitgereikt aan onderzoekers die zich gedurende het voorbije jaar intensief hebben ingezet voor een concreet project rond wetenschapscommunicatie.

Stem mee voor de publieksfavoriet

U beslist mee wie van de laureaten EOS Publieksfavoriet wordt: breng uw stem uit!

Lees meer artikels over: