Open lessen tijdens de herfstvakantie

(24-10-2019) In de herfst- en krokusvakantie kun je als leerling uit de derde graad van het secundair onderwijs lessen bijwonen aan de UGent. Tijdens de Open Lessen volg je les samen met de eerstejaarsstudenten.

Je krijgt geen exclusieve behandeling: als bachelorstudent-voor-één-dag volg je de les samen met de eerstejaarsstudenten.

In de herfstvakantie kan je Open Lessen volgen op maandag 28, dinsdag 29 oktober, woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober 2019: overzicht van de Open Lessen in de herfstvakantie.

Ook in de krokusvakantie heb je de kans om de sfeer aan onze universiteit te komen 'proeven'! De inschrijvingen voor de Open Lessen in de krokusvakantie starten op woensdag 22 januari 2020 om 12u.

Schrijf je in voor de Open lessen van de herfstvakantie.

Voor sommige opleidingen zijn weinig plaatsen beschikbaar wegens plaatsgebrek in de auditoria. Wees er dus snel bij!

Lees meer artikels over: