Studenten Japanse taal en cultuur vallen in de prijzen bij de Belgium Japanese Speech Contest

(26-11-2018) Op zaterdag 24 november vond in Brussel de 27e Belgium Japanese Speech Contest plaats.

De wedstrijd bestaat uit twee categorieën: in categorie A werden de eerste en tweede prijs weggekaapt door studenten van de opleiding Japanse taal en cultuur (Oosterse talen en culturen, afstudeerrichting Japan). In categorie B ging de volledige top 3 naar studenten uit de Gentse opleiding.  De hoofdprijs was voor Matthias Boone (categorie B), hij won een vliegtuigticket naar Japan.

De wedstrijd werd georganiseerd door Nihonjinkai (Association of Japanese in Belgium), met de steun van de Japanse ambassade in België en de ‘Belgian Association of Japanese Language Teachers’.

Gefeliciteerd aan alle laureaten:

Categorie A

1. Guillaume Van Huffel