Het UCT digitaal, zomercursussen online, cursussen 1ste semester, ...

(18-05-2020) Omwille van de coronamaatregelen schakelden we de voorbije maanden al onze vakken over naar digitaal onderwijs. Onze docenten maakten van deze nood een deugd en bekwaamden zich vliegensvlug in het nieuwe medium, ...

Het UCT digitaal

Omwille van de coronamaatregelen schakelden we de voorbije maanden voor al onze vakken over naar digitaal onderwijs. Onze docenten maakten van deze nood een deugd en bekwaamden zich vliegensvlug in het nieuwe medium, tot grote tevredenheid van de cursisten. Tot nader order zullen wij onze cursussen digitaal blijven aanbieden. Wij garanderen daarbij nog steeds een interactieve aanpak met ruimte voor individuele feedback.

  • Breakout rooms laten toe af te wisselen tussen plenaire discussies en spreekoefeningen in kleine groepen.
  • Een gedeeld scherm fungeert als een alternatief smartboard.
  • Vragen stellen of korte opmerkingen ronselen kan in de chatfunctie.
  • Via polls kunnen we de hele groep efficiënt bevragen.

Kortom, deze en andere functionaliteiten zorgen ervoor dat onze digitale modules op een gevarieerde, dynamische manier de taalvaardigheid versterken.

We hopen u binnenkort online te treffen!

Zomercursussen:

De lessen zijn online. U kunt nu al inschrijven. Raadpleeg het lessenrooster voor meer informatie.

Eerste semester:

Het programma voor het eerste semester is beschikbaar vanaf woensdag 1 juli. Vanaf die dag kunt u ook inschrijven. De klasformule (online, klassikaal, gemengd) hangt af van de evolutie van de situatie. Zodra het kan, zullen we zeker lessen aanbieden in onze leslokalen in Coronaveilige omstandigheden.