Inschrijvingen cursussen januari – juni

(10-11-2021) In het tweede semester bieden we opnieuw een brede en gevarieerde reeks taalcursussen aan. Ontdek hieronder ons aanbod.

Algemene taalcursussen

Bijna al onze algemene taalcursussen worden op de campus aangeboden van januari tot juni. Er worden ook een aantal cursussen online aangeboden. Voor meer info over de organisatie en de timing van onze cursussen, bekijk zeker het lessenrooster voor de cursus van uw keuze (Vreemde Talen, Nederlands (NT2) dag en Nederlands (NT2) avond).

Gespecialiseerde taalcursussen

Bijna al onze gespecialiseerde taalcursussen worden online aangeboden van januari tot juni. Er worden ook een aantal cursussen on campus aangeboden. Voor meer info over de organisatie en de timing van onze cursussen, bekijk zeker het lessenrooster voor de cursus van uw keuze (Vreemde Talen).

Korting

Als UGent’er geniet u nog steeds van een mooie korting als u een taalcursus bij ons volgt. Wilt u zich inschrijven? Dat kan online. Alle informatie hierover vindt u op onze inschrijvingspagina Vreemde Talen en onze inschrijvingspagina Nederlands (NT2). Heeft u nog vragen? Bekijk zeker onze FAQ of contacteer ons. We kijken er alvast naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze taalcursussen!

P.S. Volgt u het UCT al op Facebook en/of LinkedIn ?