Nieuwe semestercursussen september – december:

(07-09-2021)

Ondertussen staan er nog een aantal nieuwe semestercursussen van september tot december op de planning:

Praktisch Zweeds 1
Communicatie staat centraal in onze cursus Praktisch Zweeds 1. Zo kan u op korte tijd een basiskennis van het Zweeds verwerven. Op het einde van deze cursus zal u korte gesprekken in alledaagse contexten kunnen voeren. Deze cursus gaat door op de campus op woensdagavond van 19u tot 21u30, van 29/9 tot 15/12. Meer info vindt u op de cursuspagina.

Praktisch Engels 3
Op school hebt u Engels geleerd, maar u hebt weinig kansen gekregen om die kennis in de praktijk te brengen. U kan eenvoudige gesprekken voeren of korte tekstjes schrijven in het Engels, maar u bent niet zeker over de correctheid van uw taalgebruik. In deze cursus komen de 4 vaardigheden (luisteren, spreken, lezen en schrijven) uitgebreid aan bod en leert u vlot en correct praten en schrijven in het Engels. Deze cursus gaat door op de campus op dinsdagavond van 19u tot 21u30, van 28/9 tot 12/12. Meer info vindt u op de cursuspagina.

Praktisch Italiaans 1
Communicatie staat centraal in onze cursus Praktisch Italiaans 1. Zo kan u op korte tijd een basiskennis van het Italiaans verwerven. Op het einde van deze cursus zal u korte gesprekken in alledaagse contexten kunnen voeren. Deze cursus gaat door op de campus op dinsdagavond van 19u tot 21u30, van 28/9 tot 21/12. Meer info vindt u op de cursuspagina.