Conference skills: Presentation Skills in English (=module)

Inhoudelijke informatie

Vereiste voorkennis: Gevorderde kennis van het Engels

Doelstelling: Deze cursus is gericht op het verbeteren van de presentatievaardigheden voor wetenschappelijke conferenties in het Engels.

Inhoud: In deze module van het traject Conference Skills bekijken we de basisvaardigheden voor het geven van een goede academische presentatie. We vertrekken vanuit een analyse van de basisstructuur en een evaluatie van alternatieve aandachtstrekkers. Daarna gaan we in op lichaamstaal en stemgebruik. We eindigen met tips voor een geslaagde vragenronde. In de laatste sessie geven de studenten zelf een korte presentatie waarop ze feedback krijgen van hun medestudenten en van de docent.

Begintest: Neen

Evaluation and testing: De cursisten geven een korte presentatie. De cursus kan meetellen in de doctoraatsopleiding (2 studiepunten).

Administratief

Cursusafkorting : PREE

Programma: VTO

Prijs op aanvraag bij

Nuttige info

Mededeling:

• Doctorandi die zijn aangesloten bij de Doctoral Schools kunnen enkel inschrijven via de Doctoral Schools Ondersteuningscel (doctoralschools@UGent.be).
  • Deze cursus is een module van Advanced Academic English - Conference skills

Handboek: UCT handboek. U krijgt dit handboek tijdens de les van uw docent.

Behoort tot de reeks: Advanced Academic English: conference skills (permanente vorming)

Aantal lesuren : 12

Uren per week : 4 x 3